Långhelg =)

Denna helgen är vi lediga, lördag, söndag och måndag. Woohooo, så idag känns det bara som lördag eftersom vi är lediga imon me, bästa söndagen på länge ;) haha.
Vi hade tänkt åka upp till Palm Beach igår och kolla läget där uppe, men när vi vaknade på morgonen ändrade vi oss, vi åkte till Taronga Zoo istället. Perfekt väder för det och vi kände inte för att sitta i en buss i ca 2 timmar.

Mot Zoo! Taronga Zoo ligger verkligen jättemysigt till, man får ta färjan från stan dit och sen kan man antingen gå in vid entrén en liten bit från färjan, eller ta en kabinlift upp till entrén uppe på höjden, detta gjorde vi för det ingick i vår biljett och då ska det utnyttjas! Kändes dessutom som en bra idé att börja högst upp och ta sig neråt!!
Massa foton och den del videoklipp finns från denna tur. Galet kul, vi fortsätter terapin mot Sofias fågelskräck :P Jag och Siham tar kort på alla möjliga fåglar och sen ska vi hitta på nåt kul med dem ;) haha. Men det finns filmbevis på att Sofia klappade en EMU igår!! Så det kanske finns hopp om att bota hennes rädsla för dessa fjäderfän!! Vem vet?? Fortsättning följer ;)

Idag är det Anzac Day, tydligen en väldigt stor grej här nere. Så vi kör Anzac Day, Aussie Style. Eller ja så gott vi kan iaf ;) Ska in till stan när vi ätit middag och dricka lite öl och spela :P haha. Detta är tydligen enda dagen på året då man får spela utanför kasinon och sådär, så de har ett speciellt spel som är mycket populärt, så detta får vi äl testa :P folk satsar allt från 5 dollar upp till 100 och ju fullar de blir desto mer satsar de, såklart :P haha. Dubbla eller förlora är det som gäller!!

Pussar <3

Ps. Grattis i efterskott till Lilebror på 20-årsdagen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0