SEMESTER!!

Ja nu är semestern inom räckhåll =) 3 dagar kvar av praktiken nästa vecka, sen SOMMARLOV! =) WIIIIE! Om en vecka befinner vi oss på Nya Zeeland, det ska bli såå kul och sen sol, bad och avslappning på Fiji efter det =)

Började denna veckan med att vara sjuk, sååå tråkigt, fick ligga hemma och sova och tycka synd om mig själv! 3 hela dagar, bläää!! Trodde aldrig jag skulle må bättre, kändes inte som det :P Ja jag tyckte väldigt synd om mig själv! Missade alltså Sihams födelsedagsfrukost med handledarna i onsdags, typiskt!!

Idag har vi varit på Paddy's Market, vi var där en gång första veckan i Australien och kikade men nu var det dags igen. Vi såg billiga resväskor där när vi va där första gången och vi tänkte att det kan va bra med en lite minde nu til Nya Zeeland och Fiji, som vi kan ha som handbagage sen när vo åker hem. Så vi slipper dra med oss alla grejor nu, det hade blivit sååå jobbigt ;) Så idag har jag köpt mig en fin väska, ett par skor (converse, gula) och lite presenter och annat smått och gott =) Nöjd med dagens inköp iaf! Nu har vi gjort oss i ordning och snart ska vi beställa pizza och sen ska vi ut och fira Siham lite, bestämt sen läääänge att helgen efter hennes födelsedags ska vi ut! Hon har bestämt vart och allting =) Sen har vi ett överrasknings-firande av henne att fixa med, blev ju inget i onsdags eftersom jag var sjuk! Men snart så!!

Puss <3

Sjuk

Usch, nu har jag varit hemma från praktiken i TRE dagar och jag är så trött på det :( Börjar snart klättra på väggarna. Jag vill inte mer nu. Det är ju inte så många dagar kvar av praktiken och jag vill va me på dem som är kvar!! Inte ligga här uppe i min säng och tycka synd om mig själv o va sjuk! För JA jag tycker synd om mig själv!! :P DUMMA DUMMA mage.

Idag fyller Siham år så vi va upe tidigt och sjöng för henne och gav henne ett kort med en "överraskning" som jag inte kan avslöja ännu ifall hon nu läser detta, tror inte det men man vet aldrig! Ska iaf bbli kul! Men allt hänger ju på min satan mage, men nej jag är inte BITTER!!

Jag drömde inatt att jag va hemma! Så nu pappa vet jag hur lilla toaletten därnere ser ut ;) haha, det blev bra!! Lustiga va bara att av nån anledning så kom jag inte ihåg nåt av det vi gjort efter praktiken, inget Nya Zeeland, Fiji eller Hong Kong, inte ens flygresan (det kan jag i o för sig leva med :P) Superskumt!!

Nu hoppas jag att jag kanske kan gå till praktiken imon!! Håll tummarna, jag VILL!!

Pussar

11 timmars sömn!

Helgen gick lika fort som vanligt. Pluggade i lördags så nu har vi bara egna reflektioner kvar på fokusuppgift 3 och det har jag i princip skrivit klart nu, duktigt!!
På kvällen åkte vi in till stan och gick ut och åt på restaurang, fin restaurang denna gången =) Fisk och skaldjur. Sofia och Siham åt fisk och jag skaldjur. Mums!! =) Därefter år vi vuxenyoghurt! :P Många som undrat över detta ;P
Vi avslutade kvällen med glass vid vattnet i Darling harbour. Mums fillibabba!!

Igår förmiddags begav vi oss till Bondi Junction för shopping =) Westfield, ett shoppingcenter med 440 butiker. Tjena du!! Fast så dåligt det va då!! Massa Loui Vuitton, Chanel osv. Men dåligt med affärer i lägre prisklass, plus att modet i detta land är lite lustigt om ni frågar mig :P så inga kläder shoppat för mig! Det va ju jag som skulle shoppa!! De andra två som inte skulle shoppa så mycket de handlade :P jag kom hem med en Mascara från CoverGirl, för blå ögon. Den ska framhäva ögonen och finns till alla ögonfärger, eller ja alla och alla, blå, brun och grön iaf! Lite coolt, det vill jag prova. REA va det me så perfekt ju =) Sen köpte jag ett par små presenter också, så jag kan iaf bocka av det på min shoppinglista =) Nu har jag mer pengar till shopping på Nya Zeeland, Fiji, Hong Kong och när jag kommer hem!! =) haha!!
På vägen hem bröt huvudvärken (som legat o gnott sen lunch) ut vill jag lova. Fy, en av världshistoriens värsta skulle jag säga :P iaf en av de värsta jag haft!! Lika illa ;) Kändes som att det satt någon på insidan och bankade!! Inte mysigt! Fick en tablett av Siham och det blev lite bättre, kom hem, åt, pratade med Erica och gick och la mig!! Somnade mellan 9 och halv 10 :P haha, ja mamma det är sant!! Så inatt har jag sovit 11 timmar, men huvudvärken ligger kvar i bakhuvudet och smyger! Säker på att det är de jäkla visdomstanden!! Bläää för den!! Emelie!! TYST!! Jag ska nog gå och lägga mig strax, tidigt ikväll igen, hon är halv 9 nu. Tänkte jag ska försöka orka upp vid halv 7 tiden imon och prata med päronen. Vill ju höra allt om deras äventyr på golfbanan igr :P haha, Pappa gillde det tydligen, han som alltid kallat det pensionärssport! Betyder detta att han börjat sälla sig till den kategorin?? Pappa till och med jag kan ju erkänna att du har ju et litet tag kvar dit!! ;) haha

Gonatt!! Pussar!!

Torsdag

Tro det eller ej, men jag har varit sååå duktig denna veckan ;) Varje dag, klockan 6.30 har jag gått upp och varit ute och gått inne frukosten!! Stolt ;) trodde jag aldrig skulle hända!! Nej mamma, vi ska inte springa 5 km innan frukost klockan 7 på morgonen hela sommaren, ska jag springa så ska jag minsann ha ätit, annars stupar jag direkt :P

Idag har vi haft besök, från Sverige =) Anna-Kerstin som har hand om utlandspraktikerna och Helene som är kursansvarig för termin 5 är i Australien och besöker lite olika platser där de haft studenter förrut och sådrä =) Det va kul, fikat med dem och pratat om praktiken. De har berättat för handledarna om hur kursen är upplagd i Lund och lite tanken bako m.m, fiskat feedback från handledarna om våra uppgifter, samt de uppgifter de behöver fixa osv. Det va kul iaf =)


Därefter, Social Work Meeting! Jag, Siham och Sofia kom lite senare till det för vi visade Sverige-besöket runt lite på de avdelningar vi har varit på. Men när vi kom in så han vi äta våra mackor och sen var det dags för vår lilla "redovisning" om hur saker och ting fungerar hemma i Sverige!! Vi ahde bakat kokosbollar så det skulle vara tysta ;) haha. Väldigt populärt, de va intresserade och hade lite frågor osv. Vi hade fixat ett litet häfte till dem, och på slutet la vi in receptet på chokladbollarna och det var de väldigt intresserae av. De gillade dem, Score!!

Det får räcka för idag, har inget mer vettigt att skriva :P

Pussar

RSS 2.0