Bio =)

Efter praktiken igår åt vi fetaostbiffar med klyftpotatis o sallad, mums fillibabba! Sen gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan, Moonlight Market vid The Rocks = Den äldsta delen av Sydney. Ligger nere vi Harbour Bridge, så därifrån gick vi mot Circular Quay som ligger bredvid, det är därifrån vi tar färjan när vi åker till Manly Beach. Där ligger ofta stooora kryssningsfartyg vid kajen, men inte denna helgen, vi satte oss på en pub/restaurang där med utsikt över operahuset =) inte illa det. Hade en rätt HET fransman som servitör, inte helt fel det heller ;) God drink och en massa snack om allt och ingenting. Därefter var tanken att vi skulle hitta nåt ställe i Darling Harbour att gå till, men när vi kom dit kunde vi inte bestämma oss o hade ont i fossingarna så vi köpte chips och åkte hem :P haha, men nästa gång ska vi gå dit direkt =)

Idag tog vi sovmorgon och eftersom vädret varit lite sådär så blev det ingen beach idag. Grymt varmt så inte det, men mulet/disigt hela dagen. Så vi har tagit det lugnt, kollat lite How I met you mother, gått en promenad och bokat broklättring =) Så en dag i april (kan inte säga vilken, för mamma vill inte veta förrän efteråt:P) så ska vi gå upp till toppen på Harbour Bridge =) sååå cooolt!! 134 m högt!! Så fräckt, längtar lite!! Tar 3 ½ timme, så därefter lär väl benen va en aning skakiga, men det är det helt klart värt :P

Eftersom vädret inte ville att vi skulle till stranden och vi  tyckte det var för sent att åka till zoo när vi vaknade :P så bestämde vi att vi skulle gå på bio =) Shutter Island blev det. Hade förväntat mig att den skulle vara jätteäcklig, vet inte varför men jag hade fått för mig det, så jag satt o väntade och väntade :P Den va helt klart värd att se, och jag hoppade till i stolen ett par gånger :P Handlar om en man som åker till ett Mentalsjukhus där de allra värsta fallen är och typ fastnar där eller vad man ska säga! Det är en film man kan diskutera sönder helt klart =) men som sagt verkligen sevärd!!

En vecka tills vi är på Fraser Island =) Woohooo!

Puss på er <3


SPIIDER!!

Jajamen, ännu en spindel här :S iiiiuuuh. Samma sort som den förra ( fast STÖRRE, detta bådar inte gott för mig om de blir större varje gång det kommer in en ny!) , en jägarspindel så helt ofarlig! Säger de ;) Men den är iaf inte giftig så det kan man ju vara tacksam för! Jag tycker den ser farlig ut, känns som att det ska hoppa på mig vilken sekund som helst!! Därför såg jag till att Siham sprayade den med Insekt/spindel-dödarmedel!! Haha, det va kul! Jag höll mig på behörigt avstånd såklart, men titta var jag ju tvungen till, så att den verkligen va död sen! Efter att Siham sprayat sisådär halva flaskan, han va ju STOR så det behövdes nog, så kramade den lite och hängde sen iaf relativt stilla i sitt nät på väggen ihopkrupen som en boll med knäckta tändstickor som sticker ur den :P Yes, tänkte jag den är DÖD =D Men sakta i backarna! Vi gick till våra rum för o hämta lite saker, eftersom vi skulle tillbaka till praktiken på familjekväll på Sofias avdelning. Jag tänkte att jag skulle ha mig en efterbild så jag knatade in i TV-rummet med kameran i högsta hugg och får mig en mindre chock! Jag trodde fel där, att jag skulle få en efterbild alltså. Spndeln va borta :0 öööööh, tänkte att den trillade väl ner när den dog så jag tittade bland prylarna på golvet under, men ingen Imse Vimse någonstans :S har fortafarande inte sett röken av den och detta är två dagar sen nu :S Antagligen dog väl inte den rackaren, men förhoppningsvis blev han duktigt rädd för iaf Siham och håller sig borta :P

På tal om djur så har jag blivit biten av några giftaga rackare!! Inga farliga giftiga rackare!! Så lugn där mamsen, du behöver inte sätta något i halsen och bli orolig! Bara myggbett, men de kliar nåt så in i *Piiiiiiip*, ett vid skulderbladet och ett på armen på samma sida och ett på kinden. Fint med tanke på att jag uppenbarligen inte tål dem jättebra o fått knölar där jag blivit biten. Okej lite överdrivet, men stooora märken iaf. Det på kinden är minst tack och lov och kliar minst också vilket iaf är positivt! Bättre med en knöl på armen än i ansiktet!!

Tisdag

8 veckor i Australien, tiden går verkligen supersnabbt! Det är två hela månader nu!! Nästa vecka är det påsk och i samma veva har vi gjort halva praktikperioden och det är dags att byta avdelningar. Såååå sorgligt, nu har man ju lärt känna patienterna på Parkview och börjat lära sig en hel del om arbetet där och sådär, därför är det lite tråkigt att vi ska byta nu. Samtidigt ska det bli riktigt kul att se de andra två avdelningarna, elle egentligen Henley som är en avdelning för personer med psykisk sjukdom och missbruksproblematik, vill egentligen inte till Tarban. Vet inte varför men det känns inte lika lockande, så det är tur att det bara blir ett par veckor på varje :P Hoppas iaf på Tarban först så jag får det bästa till sist ;)

Idag har jag varit sååå trött, vaknade o va tröttare än vanligt ändå la jag mig tidigare igår. Det har avrit en lång dag, först vanlig praktik mellan 9 och 16.30 och sen hem till färdig middag som Sofia fixat, hon har varit lite sjuk nu igår o idag (så nu har vi alla varit hemma lite ;)). Sen klockan 18-20 har vi varit på praktiken igen, de har haft Familjekväll på Sofias avdelning, Henley, som vi alla fick va me på. En av läkarna pratade lite om Schizofreni och Hasch och hur hasch kan påverka en person med schizofreni osv. Väldigt intressant faktiskt!
Sofia och Siham är ute på kvällspromenixen nu, jag hoppade den idag för jag är som sagt trött. Tänkte lägga mig o kolla på en film eller nåt redan nu o klockan är bara 9.

Nästa vecka är det PÅSK!! Fraser Island, ååååh vad jag längtar. Torsdagen blir rolig också med möte/fest för Whitney och handledning på IKEA =) där ska shoppas påskgodis ;)

Gonatt på er!! <3

SOOOOL, underbara SOL!!

Jajamen, fint väder i har det varit idag och Manly Beach blev det för hela slanten. Såå skönt, fast nu är det inte lika kul o bada för det finns maneter, äckelmaneter som bränner :( inte farliga, men det gör ju ont! Bluebottle heter de! Jag och Siham råkade ut för dem idag, jag brände mig bara lite, men Siham fick ordentlig ont, stackarn! Men nu kan det bockas av to-do-listan ;) Ännu en grej kan vi bocka av idag! Det var nämligen HAJVARNING till och från under eftermiddagen :P Vi hae absolut inte tänkt bada mer efter att Siham blivit bränd av maneten, så vi låg på strande o mös :) Sen rätt som det var så öppnade jag ögonen o lyfte huvudet. Då står det hur mycket folk som helst nere i strandkanten och badvakterna visslar med sina visselpipor o vinkar upp folk. Vi udnrade såklart vad som hände och tanken om haj slog oss, vi fick den bekräftad av en badvakt som ropade ut i högtalarna att de sett en haj där ute. Lite fräckt faktiskt, fast enbart för att ingen av oss var i vattnet! Jag fattar däremot inte att massa surfarr låg kvar i vattnet fast de ropat ut hajvarning i högtalarna, hade ju jag aldrig vågat! :P CHECK på hajvarningen!!

Tänker inte ens försöka lägga upp några bilder idag, är redan sur på internet som bröt mitt samtal med mormor och jag kommer inte in på Skype igen!! Grrrrr, HATA!! Likadant vägrar det låta mig ladda upp bilder på facebook och därför kommer det ju absolut inte funka här!! Suck!!

Imon blir det ännu en dag på stranden, det ska bli den varmaste dagen till nästa sommar här imon. 33 grader! Se kommer det väl börja svalna av, men är det bara sol och 25 grader så kan man ju ändå åka till stranden så vi hoppas väl på nåt i den stilen ;)

Nu närmar det sig Påsk och vår första resa =) På långfredagen bär det av uppåt östkusten. Hervey Bay via Brisbane, sen på påskafton åker vi över till Fraser Island, det ska bli sååå roligt och vi ser fram emot det nåt enormt!! Dagen innan vi åker ska vi ha möte/fest för en av handledarna Whitney som ska gifta sig, efter det ska vi och våra 4 handledare åka till IKEA för grupphandledning =) wooohooo, perfekt enligt mog. Bunkra Svenskt gotte till påsken ;)

Pussar till er därhemma!!

Mera bilder

Här kommer ett nytt försök att  lägga upp lite bilder =)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargghh! Får ett utbrott på detta jäkla internet, varför funkar det inte!!

Suck, jaja får väl testa i helgen igen!

Tjillevippen!


Bilder =)

Nu ska jag göra mig ett försök att lägga upp lte bilder här =)



Det var ju St Patricks Day också, så i stan firades det =)



På väg upp i Sydney Tower =) Olof är självklart med!!

Nu vill det tydligen inte funka med fler bilder just nu, gör ett nytt försök senare eller imon. Men här är ialafall lite från igår!!

Pussar <3


Grattis Sofia 25 år <3

Jajamen idag är det Sofias födelsedag och jag och Siham hade planerat lite roligt som skulle ske efter praktiken =) Vi började iaf  dagen med att väcka födelsedagsbarnet tiiidigt. Klockan halv 7 knackade vi på dörren och sjöng för henne. Med oss hade vi en kopp te (hennes eget :P) och ett kuvert med ett fiiint kort i! I kortet stod vad som skulle hända efter praktiken, eller ja nästan iaf. Plats = okänd!! Mohahaha

Blev lite firande med handledarna på eftermiddagen idag och de va sjuukt nyfikna på vad vi planerat för Sofia =) de va snälla och tyckte att vi skulle gå hem redan vid halv 4 så det gjorde vi! Bytte om och åt några mackor innan vi traskade till bussen! Här hade vi också börjat nämna att Sofia skulle träffa prinsen! Prinsen av Mozambique! haha. Vad Siham fick det från är fortfarande okänt...

När vi kom in till stan satte vi ögonbindel på Sofia och började traska runt i lite cirklar, ner för trapport upp för trappor med mera. Placerade henne också vid lite olika roligheter för fotografering =) Till slut kom vi fram till målet, Sydney Tower! Inte förrän vi kom upp till toppen tog vi av ögonbindeln! Stannade där uppe ett tag och såg solen gå ner, sååå fiiiiint verkligen!!

På vägen ner utnyttjade vi del två av biljetten, OzTrek. Det var en film om Australien där man sitter i stolar/säten som rör sig, skakar och rycker hit och dit :P haha, kul, fast här var vi hungriga! Bestämde oss för att gå ner till Darling Harbour (och hoppas på att slippa regn denna gången :P regnar ALLTID när vi är där!!) för att äta. Köpte mat och satt längs med vattnet och åt. Myyys. Världens godaste glass till efterrätt!! Jag har tänkt på min goooda födelsedagstårta hela dagen och därför blev det choklad och passionsfrukt för min del =) samma för Siham och Sofia valde choklad och äpplepaj, skumma smaker de har men den va tydligen god!

Efter glassen tog vi bussen hem! Men innan dess hade båda jag och Siham fått känna på ögonbindel och jag säger bara oh my god! Kändes som att jag skulle gå i i en stolpe alternativt slå kullerbyttor nerför en trappa vilket ögonblick som helst :P haha. Hela dagen har dokumenterats med digitalkamera och videokamera!! =) Kollat på allt nu innan det är dags för sängen och shit vad kul vi har haft!! =)

Det blev en väldigt lyckad dag och det verkar som att Sofia är väldigt nöjd med sin födelsedag =) Grattis igen gumman!! <3

Pussar

Ps. Ska försöka få upp bilder imon, nu är det dags att sova!!


Frisk igen =)

Ska börja detta inlägget med att tacka Erica för posten hon skickade förra veckan, hon blev lite upprörd (med all rätt) över att jag bara nämnt posten från mamma o pappa i förra inlägget! Förlåt för det, det var inte meningen!! TACK IKA för posten jag (och Sofia) blev jääätteglada!! Stjärna sitter nu på min vägg och ser fin ut!! =)
Oj det gick att lägga upp en bild idag =) Woohoo, förlåt Erica nu är det mammas och pappas post igen =( men Stjärna är lite skygg för kameran så hon gömmer sig bakom Öresundsbron.  Men KOLLA detta <3<3<3 Ni är bästa och jag kan inte med ord säga hur mycket jag älskar er!! <3<3 Erica, du med vännen!!



Idag var jag återigen tillbaka på praktiken, vilket var sååå skönt och sååå kul. Det är inte alls kul att vara här uppe på korridoren själv hela dagen, händer ingenting :( bättre att vara sjuk hemma hemma isåfall, men helst inte det heller såklart! Men jag va ju tvunegn att gå idag, eftersom Sally och Gaye sagt till Sofia o Siham att annars måste jag faktiskt gå till doktorn :P Det va ett jäkla tjat om denna doktor. Man går inte till doktorn om man inte verkligen behöver! Och en förkylning och lite feber är inget "verkligen-behöver-tillfälle"!! Nej nej, men nu mår jag ju bra igen så det fanns ingen tvekan om att inte gå idag! Men jag fick flera gånger försäkra dem om att jag mår bra och inte bara säger det för att slippa gå till doktorn :P Går de till läkaren för ingenting här, eller väntar vi bara väldigt länge hemma innan vi går???

En tredjedel av resan är slut nu! Idag om 14 veckor landar vi hemma i Sverige igen, hur sjukt är inte det! 21 veckor totalt och 7 har redan gått, har knapp hunnit blinka känns det som. Samtodogt har det hänt så sjukt mycket under dessa veckorna att jag inte ens vet vart jag ska börja med att berätta allt! Ni får helt enkelt läsa bloggen och få en liten bild av allt vi gör och sen se bilderna när jag kommer hem! Fast det går inte att fatta, detta måste upplevas, men jag ska göra mitt bästa att berätta när jag kommer hem!! =)

Imon fyller Sofia år, 25. Nu ska hon bli vuxen och tråkig!! Det ska iaf firas! Till helgen blir det middag på restaurang och sen ska vi åka upp i ShangriLa ett hotell som på typ 60e våningen eller nåt har en bar som vi har hört ska vara väldigt schysst =) om inte annat bra utsikt!! =) Det är iaf planen! Eftersom det enligt prognosen ska bli kanonväder i helgen så är stranden ett givet val! 29-30 grader, sååå nice!!
GRATTIS GUMMAN, lite i förskott men iaf!! <3<3

Pussar


Grattis till mig!

Grattis till lilla mig på min namnsdag!! =) Idag flaggar hela Sverige bara för lilla mig! Det ni, det är inte dåligt, det gör de dessutom på min födelsedag också! Det var iaf vad farmor sa till mig när jag va liten, och det är klart att det var lite coolt! ;) Inte alla som både har namnsdag och födelsedag på en flaggadag! Men det har jag! ;)

Jag har tillbringat större delen av dagen i sängen. Varit sjuk! Gick hem en timme tidigare från praktiken igår. Sov en och en halvtimme typ, sen kom Sofia och Siham hem med glass och snickers till mig! Söta de är!! =) Så två FETA skålar glass sen va jag mycket piggare ;) Men hade lite feber, tror jag. Iaf enligt Siham! Planen var att jag skulle gå upp idag på morgonen och se hur jag kände mig så jag ställde klockan som vanligt, vaknade och skulle gå upp men sen sov jag lika snabbt igen ;) men känns ändå bra att jag stannade hemma. Varit mycket piggare idag, men det hade varit lite smått kaotiskt på avdelningen idag så kanske inte hade varit helt lyckat o va där om jag inte kunnat vara på topp! Så som sagt har jag spenderat större delen av dagen i sängen. Skönt. Vaknade kvart över 9, somnade om ett tag till och sen började jag kolla på Buffy och vampyrerna :P det enda jag kunde hitta, nä men en av tjejerna i korridoren har en massa filmer som ligger i ett fodral ute i TV-rummet o jag har sett de flesta filmerna där redan, o House ser jag med Sofia ibland och Greys anatomi kände jag inte för så då återstod bara Buffy...så det fickd et bli ;)

En sen frukost blev det, en stooo skål med Cheerios och mjölk! Men innan det sprang jag nerför trapporna för o kolla posten! Redan innan jag kommit ner för alla trapporna såg jag ett grönt paket och jag visste direkt att det var mitt. Jag kände igen det och visste att det var från Sverige och jag hade rätt!! Vad jag inte visste var att det inte var det enda! Bredvid stod ett stort kort med mit namn på också =) Med en ÄLG på =) Min dag var gjord i det ögonblicket! Jag blev sååå glad att jag för stunden glömde bort hur tråkigt det var att vara hemma alldeles ensam hela dagen medan de andra var på praktiken. Paketet innehöll två skvallertidningar, 2 påsar ahlgrens bilar, 1 påse ahlgrens husvagnar.. och... en stor påsen FERRARIBILAR!! Love it!! Plus bilder på familjen, som numera pryder mina väggar =) och så ett reklamblad från JYSK från pappa som jag gav till Sofia! Hon blev jätteglad och det sitter nu upptejpat på hennes vägg :P

TACK mamma, pappa, Henke och mormor för posten! Jag älskar er massor!! 

Aaaaaarg

Jag hade precis suttit och skrivit värsta feta inlägget, massor verkligen och vad händer?? Jo det FÖRSVINNER!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah jag blir tokig!! Så nu tänker jag minsann inte skriva allt det där igen!

Men iaf helgen har innehållit ett besök på IKEA =) Härligt! IKEA är alltid IKEA. Man kan lite på att byggnaden är blå med gula bokstäver. Likaså att varuhusen är utformade på samma sätt, innehåller samma möbler och prylar och har massor med folk! Jajamen, IKEA är som vanligt överallt! Fast folk här verkar inte ha fattat grejen med att man måste gå igenom hela varuhuset för att komma ut, även om man bara ska ha en grej eller två! Men hallååå det finns ju oftast genvägar, hur svårt kan det va!! Vi va iaf nöjde med vårt besök. Sofia vilade en stund i "sin" soffa, Siham läste högt ur svenska böcker som låg på sängborden i "rummen" och jag sprang mest runt med kameran och dokumenterade, samt gosade med mjukisdjuren!

Folk måste trott att vi var knäppa när vi kom ut till butiken där man kan köpa allt godis och annat mumsigt! Jag dök in i godishyllan, Sofia hittade en skylt med senapssill :P haha. Jag köpte ett paket ballerinakex, ett paket singoalla (som jag typ aldrig äter hemma, men här är det ju en annan sak, det är ju svenskt!! Gott!!) en chokladkaka och 2 påsar bilar! Mumsfillibabba! Den enda som saknades var ferraribilarna :P

Efter IKEA blev det lite shopping i köpcentrat där IKEA ligger. ett par svarta bikinitrosor äntligen till min svart/silvriga överdel, så nu kan jag slänga den gamla bikinin. och en fiin vit sommarklänning, tanken är midsommar. Efter 10 dagar på Fiji precis innan vi kommer hem har vi förhoppningsvis skaffat oss en ganska fin solbränna =)

Blev inget regn i helgen trots att prognosen visat det, så igår åkte vi ut till Manly Beach ett par timmar. Blåste väldigt mycket och var till och från ganska molnigt. Men det var skönt iaf. Man rekommenderades att inte bada så det va skönt att det blåste. Mindre skönt var det ju när man låg på rygg o solade och sanden blåste över en :P så ryggen fick mest sol igår! Härlig helg va det iaf, avslutade den med att prata med först mamma och pappa på skype och sen Erica! <3

Idag har vi varit på en utbildning med praktiken, Crossing Bridges. Om barn till föräldrar med psykisk sjukdom. Jätteintressant! Gratis lunch och slutade en timme tidigare också, gilla på den!!

Grattis till Karro som fyller 23 idag!! =) och grattis till Rödebygymnasterna som gjorde bra resultat på regionstrampetten i helgen!! Bra jobbat! Jag är stolt!! Stackars lilla Ida bara som bröt foten :(

Sådär, nu belv det ganska långt igen iaf, men det var längre kan jag ju säga :P Så nu har ni fått en uppdatering "alla" mina trogna läsare ;) fast jag vet inte hur många och vilka som läser (bara några) så släng gärna in en kommentar! Då blir jag glad =)

Puss på er

Hög på antibiotika??

Det är en bra fråga! Siham har blivit lite sjuk så igår tvingade jag och Sofia med henne till doktorn ;) Infektion i lungorna lev diagnosen och 7 dagar antibiotika! ikväll när vi satt och åt och kollade på Worlds biggest loser ihop med två andra som bor här så börjar hon gapskratta åt en kille i programmet som enligt vissa såg efterbliven ut. Något Siham uppenbarligen tyckte var hysteriskt kul, eftersom hon seriöst mer eller mindre skrattade igenom resten av programmet! Helt jäkla sanslöst! Va fan va det hon fick av läkaren egentligen??

Nu i helgen är det 6 veckor sen vi åkte, eller 1 ½ månad sen. Vilket som!! En och en halv månade låter mycket längre!! Denna veckan har varit den jobbigaste hittills, eller det är inte det att den egentligen varit jobbigare än nån annan. Men vi har alla tre bara känt oss slöa och trötta och tänkt mycket mer på alla hemma nu än innan! Är det en o en halvmånadskrisen ;) haha. Nej nej, ingen kris och hemlängtan har vi egentligen inte men denna veckan har bara allmänt varit konstig. Skumt bara att vi alla tre känt likadant samma vecka, ganska otippat egentligen! Men det är ju då det verkligen är skönt att man inte är ensam här utan att vi är tre, det finns alltid någon att prata med som är i samma situation och fattar precis avd man menar!! Så skönt...

Nihama=hur mår du? på kinesiska =) det har vi lärt oss ikväll!! hehe..så nu kommer vi springa runt i HongKong och bara säga det ;) folk kommer väl undra vad vi är för några ;) eller ja det är väl ganska uppenbart iof att vi inte kommer därifrån ;) men iaf!

Imorgon blir det ett besök på vårt älskade svenska IKEA ;) haha, lite extra kul att åka dit när man är så långt hemifrån! Jag ska minsann köpa med mig Mmmmmarabou därifrån och Daim!! =) Misstänker att Sofia kommer köpa minst ett paket knäckebröd, fast man vet aldrig... ja iaf vi tar oss en tur dit och får en liten svenskdos såhär en och en halv månad in på resan =) Vem vet kanske slinker ett paket värmeljus ner i påsen också ;) man kommer väl aldrig därifrån utan det, eller vad säger du mamsen??

Pussar och Kramar i massor till alla er därhemma!!

Tsunamivarning

Jajamen, på grund av den jordbävningen som inträffade utanför Chile i helgen så har de utfärdats tsunamivarning över bland annat Nya Zeeland och Australiens östkust. Shit, säger jag! Det av en ny upplevelse, check på att befinna sig i ett land som står/stått under tsunamivarning. Nej jag vet man ska inte skoja om det, men här har iaf inte hänt någonting och vi mår tipptopp! Dessutom bor vi i nordvästra Sydney så en bra bit ifrån havet, om detta kan lugna någon orolig själ! Vi visste inte ens om varningen förrän Gaye sa till oss på praktiken idag på morgonen: I hope you didn't go to the beach yesterday!?" o jag trodde först att hon bara syftade på det faktum att det var mulet hela dagen :P men nej nej.... Vi får nog börja ha lite koll på Australiensiska tidningar också ibland!

Idag har vi haft en helt vanlig måndag här typ, clinical på förmiddagen. Psykiatriker, sköterskor, socialarbetare, psykolog och någon från the community team träffas för att gå igenom patienterna, om det hänt något särskilt osv. Mördande tråkigt, så segt. Fast idag va det nog ändå en av de bättre ändå! Sen har vi läst lite journaler för o se vad som hänt under helgen o så. jag har pratat med en patients syster om the Magistrates Hearing som han ska på imon och där jag och Siham ska vara representanter från Social Work Dept. =)

På eftermiddagen hade vi group supervision, alla handledare och alla studenter. Vi fick information om ett projekt som vi ska börja med nu. Jag och Siham först, eftersom vi är på den avdelningen där projektet ska hållas och sen lämnar vi över till Sofia och Karen vid påsk! Sally hade gjort våra chokladmuffins som vi inte åt till efterrätt när vi var på middag hos henne förra veckan, fast hon hade ändrat vårtfamiljerecept :P hon smetade inte på någon glasyr, men slängde istället i blåbär i smeten så det va jäättegott!! =)

Min nya favorit just nu är fruktsallad =) Fast ingen vanlig med äpple o allt sånt trams, utan det ska vara Melon Cantaloupe, Kiwi, vindruvor, passionsfrukt och ibland hallon, fast idag blir det blåbär =) Lite mer exotiskt tycker jag ;) inte så dyrt heller här faktiskt som hemma :P hehe.

Förresten!! Jag vill ha post! Går och väntar varje dag, men aldrig ligger det något till oss där nere :( Kom igen därhemma, dra ut tummarna ur röven o sätt fart ;) tar ca en vecka för oss o få posten!

Victoria Bergendorff
Nurses Quartes
Macquarie Hospital
49 Wicks RD
North Ryde NSW 2113
Sydney, Australia

Pussar <3

RSS 2.0