Hög på antibiotika??

Det är en bra fråga! Siham har blivit lite sjuk så igår tvingade jag och Sofia med henne till doktorn ;) Infektion i lungorna lev diagnosen och 7 dagar antibiotika! ikväll när vi satt och åt och kollade på Worlds biggest loser ihop med två andra som bor här så börjar hon gapskratta åt en kille i programmet som enligt vissa såg efterbliven ut. Något Siham uppenbarligen tyckte var hysteriskt kul, eftersom hon seriöst mer eller mindre skrattade igenom resten av programmet! Helt jäkla sanslöst! Va fan va det hon fick av läkaren egentligen??

Nu i helgen är det 6 veckor sen vi åkte, eller 1 ½ månad sen. Vilket som!! En och en halv månade låter mycket längre!! Denna veckan har varit den jobbigaste hittills, eller det är inte det att den egentligen varit jobbigare än nån annan. Men vi har alla tre bara känt oss slöa och trötta och tänkt mycket mer på alla hemma nu än innan! Är det en o en halvmånadskrisen ;) haha. Nej nej, ingen kris och hemlängtan har vi egentligen inte men denna veckan har bara allmänt varit konstig. Skumt bara att vi alla tre känt likadant samma vecka, ganska otippat egentligen! Men det är ju då det verkligen är skönt att man inte är ensam här utan att vi är tre, det finns alltid någon att prata med som är i samma situation och fattar precis avd man menar!! Så skönt...

Nihama=hur mår du? på kinesiska =) det har vi lärt oss ikväll!! hehe..så nu kommer vi springa runt i HongKong och bara säga det ;) folk kommer väl undra vad vi är för några ;) eller ja det är väl ganska uppenbart iof att vi inte kommer därifrån ;) men iaf!

Imorgon blir det ett besök på vårt älskade svenska IKEA ;) haha, lite extra kul att åka dit när man är så långt hemifrån! Jag ska minsann köpa med mig Mmmmmarabou därifrån och Daim!! =) Misstänker att Sofia kommer köpa minst ett paket knäckebröd, fast man vet aldrig... ja iaf vi tar oss en tur dit och får en liten svenskdos såhär en och en halv månad in på resan =) Vem vet kanske slinker ett paket värmeljus ner i påsen också ;) man kommer väl aldrig därifrån utan det, eller vad säger du mamsen??

Pussar och Kramar i massor till alla er därhemma!!

Kommentarer
Postat av: din söta lilla mamma

Nej värmeljus går alltid åt:)Mysfaktor även på sommaren!!

2010-03-08 @ 10:18:20
Postat av: din söta lilla mamma

Nej värmeljus går alltid åt:) Mysfaktor även på sommaren!! Puss

2010-03-08 @ 10:19:38
Postat av: din söta lilla mamma

Värmeljus går alltid åt:) Mysfaktor även sommarkvällar!!! Puss

2010-03-08 @ 13:57:02
Postat av: Din inte fullt så söta pappa(men i vart fall nyklippt

Ursäkta din lilla söta mamma men hon går nog på nåt eller så vill hon ha "JÄTTEMYSFAKTOR" (ska köra upp värmeljusen i h.......n på henne.) Vad gäller 1 och halvmånadskrisen så kanske naturen har en annan gång på andra sidan. (här är det som vanligt.....!)

2010-03-08 @ 19:17:29
Postat av: din söta lilla mamma

Du vill ju ha många kommentarer!!!!!!

2010-03-08 @ 22:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0