Omotiverad

Efter Fraser resan har vi alla tre varit mer eller mindre omotiverade, vill ha semster och resa mera NU!! Antar at vi har den sega och jobbiga perioden av praktiktiden just nu, jag menar förr eller senare kommer väl en släng av omotivation, så är det ju varje termin! Det är väl kanske inte direkt så kontsigt att den skulle komma  nu heller om man tänker efter. Först 9 veckor praktik, jobb 5 dagar i veckan, sen ledig 5 dagar och på en helt underbar liten minisemester. Kommer tillbaka och ska återgå till jobb 5 dagar i veckan i ytterligare ca 8 veckor och nu på helt nya avdelningar. Suck! Det är inte det att det inte är kul längre, bara det att vi är omotiverade helt enkelt och det är inte kul :P Det hela späs på lite av att vi har en hel del att fixa nu, förra veckan gjorde vi klart fokusuppgift 2 och denna veckan ska vi skriva feedback på 2 stycken plus skicka in ett reflekterande mail till läraren. Sen har vi fokusuppgift 3, ytterligare ett reflekterande mail, final paper, ett projekt på praktiken och en liten redovisning på praktiken och allt detta ska fixas innan den 26 maj. Egentligen ska final papret skrivas veckan efter praktiken har slutat, men eftersom vi åker till Nya Zeeland och Fiji då så vill vi ju såklart ha det ur världen innan.

Samtidigt som omotivationen infunnit sig så är vi också halvvägs igenom resan, känns konstigt för vi har gjort mer en halva praktiken men ändå är mer än halva resan kvar. Än så länge är det lite svårt att skilja semestern från resten av resan =) Svårt att förklara!! Känns som att vi kom igår, samtidigt som om vi alltid har varit här typ. Ganska förvirrande faktiskt. Men vi trivs och jag har sagt det förrut, men jag säger det igen vi har verkligen världens bästa handledare. Vad skulle vi gjort utan dem, vi kunde inte fått bättre. Som plåster på våra omotiverade sår ;) blev vi bjudna på middag efter Fraser-resan hos en av Sallys kompisar. Herregud, de är knasiga de där bägge, plus en annan av deras kompisar som också var där!! God mat och ÄNNU GODARE efterrätt fick vi, en egenkomponerad variant som Alvia (Sallys kompis) försöker sälja till en restaurang) Mums!!

Men man piggas upp lite när man få paket av sina fiiiina tjejor hemma i Svea =) Tack Karro, Sara och Rebecka för det ni är sååå goa!! Jag fick 2 tidningar, varav en knep och knåp ;) ett par strumpor (perfekt, börjar bli lite kall om fötterna ;) men vill inte köpa några :P) en tablettask, en påse <3"buckeldumle" , en påskkyckling =) och det svenskaste av allt, Ekströms Blåbärssoppa =) haha, jag som aldrig dricker blåbärssoppa hemma, men ikväll har jag tagit mig en mugg och det va sååå goott =) Tack tack tack!!

Den här veckan har vi varit med på ett Holiday-program som anordnas av COPMI som är en organisation som ger stöd åt barn till föräldrar med psykisk sjukdom! intressant, men sååå trött man är när man kommer hem!! Trodde aldrig det skulle bli fredag, men imon är det tack o lov äntligen det!! Även om vi har lite synpunkter på en del saker och varit lite frustrerade och aningen provocerade emellanåt av vilka regler som gäller och hur det hanteras av de vuxna som är där, så har det varit ett skönt avbrott från den vanliga "lunken" på sjukhuset. Men tro mig när jag säger att det ska bli lite skönt också att återgå till den vanliga praktiken igen på måndag. Fast det är ju nytt där med nu eftersom vi har bytt avdelningar.

JAG VILL HA SEMESTER NUUUUUUUUUUUUUUUUU!! <3 SNÄLLA!!

Om 10 veckor är vi hemma igen, by the way! Galet och en smula stressande, eftersom efter denna helgen har vi bara 5 helger kvar i Sydney och det finns en hel del mer som vi vil hinna med innan det är dags att åka till Nya Zeeland och Fiji! Planen är att hinna med allt det innan semestern och sen när vi kommer tillbaka till Sydney mellan den 14 och den 18 juni ska vi bara njuta av de sista dagarna här och se allt vi vill en sista gång innan det bär av hemåt Sverige igen. Jag och Sofia ska också bli fina (förhoppningsvis) i håret, och sen tänkte vi hinna med ett besök på praktikplatsen för att säga tack och adjö =( =)

Gud vilka bekymmer vi har egentligen!! :P Önskar bara att motivationen kunde dyka upp igen för sisådär 5 ½ vecka framåt, sen får den gärna försvinna igen ;)

Pussar <3




Kommentarer
Postat av: Paps

Bekymmer ja. Här ligger ALL flygtrafik nere sedan igår pga ett stort askmoln som kommer från ett vulkanutbrott på Island. All innebär nästan hela västeuropa. Ingen vet hur länge det pågår, sist vulkanen hade utbrott på 1800-talet varade det ett år. Så det kan bli att ni får ta fram kajaken och paddla hem. Eller kanske buss från Irak eller Turkiet. Vem vet. Du får gå in på Aftonbladet och kolla om Du inte tror mig. Men vi får hoppas det lugnar ner sig snart. Saknar dig, älskar dig./Kramar Paps

2010-04-16 @ 10:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0