Sydney Harbour Bridge

Sådär då va det avklarat! Igår kväll klättrade vi, eller ja vi gick uppför trapporna, upp till toppen på Sydney Harbour Bridge! Världens högsta "båge", 134 meter hög. Vi var duktigt nervösa innan, speciellt Siham som är sjukt höjdrädd. Men jag och Sofia kände kycklingburgaren, vi åt innan vi tog bussen, på väg upp i halsen när vi såg bron från bussen på väg in till stan. Usch vad hade vi egentligen gett oss in på och betalat för?? :P Fast et lugnade sig lite iaf för mig när vi lämnade våra biljetter och gick in i ett rum med resten av gänget som skulle klätra samtidigt. Eller ja nervös var jag fortfarande men kycklingburgaren låg iaf i magen igen :P haha. Vi blev tilldelade världens hetaste (NOT) kläder. Gråa jäkla sparkdräkter typ :P haha utan fötter dock ;)Sjukt fula, tur alla hade likadana ;) Därefter på med bälte med säkerhetsanordning, pannlampa ifall va behövde den, fleecejacka m.m. Därefter fick vi prova säkerhetsanordningen i en "simulator" klättra upp för två stegar och sen ner för två andra där vi satt fast i räcket typ i en liten rund sak som följde med när vi gick.. haha fatta den förklaringen!!  ;)
Därefter fick vi en radiosändare på ryggen och varsitt headset så att guiden kunde prata med alla på vägen upp =)

Ocej Redo?? När vi sen skulle gå så säger guiden. "Okey, when we've walked thorugh that yellow door, there is no return!!" Tack för den, det kändes ju verkligen bra! Kopplades på en metalgrej vid räcket och sen var vi igång!! Jag var först, sen Siham och sen Sofia. Planen vara att vi skulle sjunga lilla snigel för Siham fast byta ut snigel mot Siham när hon var rädd ;) haha hälsning från hennes pappa :P Sen gick vi!! Ooh, denna första biten var värre än själva bågen för man går på en smal gång och ser ner på båda sidorna!! Men et var helt okej iaf!!

När vi kom ner på marken igen, nöjda över att ha gjort det utan några större problem firade vi med en Glass =) Så gott, Belgisk choklad och vit choklad to jag!! Mumma!! Sen fortsatte vi med en drink på Operabaren vid Operahuset!! Fint ska det va!! :P

Idag har vi sovit länge, bara tagit det lugnt och jag har faktiskt pluggat lite också =) Börjat skriva på mitt final paper som egentligen inte ska vara inne förrän den 4 juni, fast vi ska ju skicka in det innan den 28 maj, men ändå!! Dukitg jag e ;) Ikväll ska jag prata med mamsen och papsen och sen har jag min söndagsdejt med bästaste Erica <3<3 Sakna!!

Imon är det praktik igen, 5 ½ vecka kvar nu bara. Lite konstigt att vis ka tillbaka ner till sjukhuset nu när vi varit borta en hel vecka på annat uppdrag ;) men det ska bli skönt att slippa åka buss en liten bit och sen tåg. Billigare också att bara knata ner på morgonen!!

Plugga lite till??? Ska se hur det går!!

Pussar <3

Kommentarer
Postat av: din söta lilla mamma

Ja, en drink i Operabaren vid Operahuset hade inte varit dumt men det andra kan jag hoppa över!!

2010-04-20 @ 07:38:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0