Första dagen!

Så var första dagen på praktiken avklarad, vet inte hur jag ska beskriva allt. Men idag har vi mest fått träffa de som jobbar på Social Work department och fått information om vad som ska hända denna veckan. Vi har dessutom fått fylla i femhundramiljoner papper, =huvudvärk! Förutom oss tre från Sveriga är det en student till som har sin praktik där, hon pluggar här i Sydney och är rätt mycke äldre än oss tror jag. Eller iaf 35 ser hon ut o va :P Men jaja hon är väl trevlig iaf och vi fyra blev ivägskickade på en treasure hunt, Vi fick en karta och en lista med saker vi skulle ta reda på runt omkring på området, typ träffa några personer och kolla hur en del saker ser ut o så, allt för att vi ska lära oss att hitta iaf någorlunda på området så fort som möjligt! Det är stort!!

När vi åkte hem vid halv 5-snåret var hjärnan ganska mosig. Lyssnat på och pratat engelska en hel dag, my God det är man inte van vid! Men so far so good! Att förstå dem är inget större problem, men när man själv ska prata känns det som att tungan slår dubbelknut på sig själv :P men det går ju och det ska bli kul och se hur mycket bättre vi kommer bli innnan vi åker hem i juni.

Imorgon flyttar vi från Woodduck och från city! Ska bli skönt att slippa bo i resväskan och att komma närmre praktiken, bättre att ta bussen in till stan när vi behver än tvärtom :) Gaye och Sally, våra handledare, har fixat ett boende till oss som tydligen ska vara det billigaste alternativet för oss, hur billigt vet vi inte det har de inte avslöjat! Ligger nära sjukhuset och tydligen bor det några där som jobbar på sjukhsuet också. Vi kommer bo tillsammans, men få varsitt rum och som jag fattat det är det typ som korridor! Hoppas att det blir bra, annars får vi väl leta efter något annat inte mer med det, skönt att slippa bo på gatan ;) Hoppas bara att det finns internet så vi kan utnyttja det obegränsat :) man är ju en gnutta beroende ;) Vi kommer dessutom ha tillgång till pool, inte helt fel!! Vi måste verkligen ha fått världens bästa handledare, de är helt underbara!!

Släng gärna in en kommentar så jag vet vem som läser :) eller skicka ett mail, är väldigt uppskattat!!

Saknar familjen och vännerna!

Puss på er <3

Kommentarer
Postat av: Sussi

Ska bli kul och följa dig på resan, är smått avundsjuk ;)

2010-02-01 @ 15:32:09
URL: http://sussey.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag läser här varje dag!! så kul!!

puss på dej!

din söta lilla mamma

2010-02-04 @ 12:13:25
Postat av: Anonym

Jag läser här varje dag!! så kul!!

puss på dej!

din söta lilla mamma

2010-02-04 @ 12:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0