Mardi Gras 2010

Så va ännu en helg slut! :( lite sorgligt, men tiden går undan så snart är det väl helg igen. Dryga är ju bara nu måndag tisdag när det är uppförsbacke! Sen onsdag så vänder det och torsdag fredag går det bara nerför mot helgen :) Skönt!!

Igår var vi ute påMacquarie Mall och spenderade pengar :P ca 11000:- hehe, många kommentarer på den summan på facebook!! Men det är inte så illa som det låter! Vi har bokat lite resor o därav summan. Så över påsk åker vi till Fraser Island, så där är flyg, mat, boende, ja rubbet betalt! Och den 28 maj flyger vi till Auckland, Nya Zeeland stannar där en vecka, den 4 juni flyger vi till Fiji för 10 dagars semester i soolen =) och den 14 juni flyger vi tillbaka till Sydney för ett par sista dagar här innan vi börjar resan hemåt Sverige igen med ett stopp på tre dagar i Hong Kong! Så händelserika sista veckor där, men man får ju passa på nu när man ändå är härnere på detta hållet!! Ska bli så himla härligt med lite semester innan vi åker hem för sen är det midsommar och sen börjar jobbet igen :( men gör man av med pengarna nu så får man väl snällt spara ihop dem igen sen!

Igår kväll sen var vi inne i Sydney på Mardi Gras Gay and Lesbian Festival 2010, världens största Pridefestival tydligen! Massor av folk, hur mycket som helst verkligen så det va lite kul att ha varit där :) Men eftersom vi inte såg mycket av paraden på grund av allt folk så tröttnade vi och satte oss på en pub i närheten, tog död på 5 veckor utan så mycket som en droppe alkohol :P Den enda form av alkohol som vi har konsumerat skulle väl i så fall vara handspriten på jobbet :P och den har endats använts för utvärtes bruk ;) Igår blev det iaf varsin drink, det va gott =)

idag har vi haft en slappedag :) skönt, tog en längre sovmorgon, steg upp och åt lite frulle sen började jag dagen med Aladdin i sängen tillsammans med Siham, Sofia pratade med Mange på Skype. Sen har vi pluggat lite, såvår fokusuppgift 1 är i princip färdig, lite småslip på den bara så det är ju bra. Slipper vi pilla så mycket med det nu i veckan!! Pratat med Erica och mamma ikväll, så kul. Fast mamma va stressad o inte hade tid o prata me sin söööta lilla dotter ;) så mycket är man saknad va??! :P

Pussar <3



Kommentarer
Postat av: din söta lilla mamma

Jag saknar dej visst! men det är lite jobbigt när man inte hör vad du säger! O så hade jag lite att göra och telefonen ringde flera gånger.

2010-03-01 @ 07:00:13
Postat av: Erica Månsson

Jag hade tid iallafall ;) Synd bara att webcamen inte funkade :(

2010-03-01 @ 07:51:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0