Underbar dag!

Idag är det söndag och vi har haft vår sista dag på "semestern"! Trots rykten om regn, eller iaf sämre väder så har det varit bra väder idag. Fortsätter vakna tidigt, en enda gång denna veckan har jag stigit upp efter 8, och då hade jag varit vaken innan men låg kvar en stund o slumrade till igen. Vaknade tjugo i åtta i morse och gick upp och åt frulle på taket. Gott! Vädret verkade sådär, men efterhand sprack det upp så vi bestämde oss för att åka ut till Bondi Beach och gud vad glada vi är för det nu i efterhand! Där va vädret ännu bättre än inne i stan. Varmt och soligt!

Solade och badade och sen gick vi och åt lunch för att undvika en stund av de allra starkaste timmarna i solen! efter lunchen tog vi en promenad längs klipporna på ena sidan av stranden. Sjukt fräckt och högt på sina ställen! Tog en del foton och beundrade utsikten där innan vi traskade neråt igen. Lite här och var i denna stad finns små "träningsanordningar" utsatta, typ ett räck där man kan göra armhävningar och sånt. Vi gick förbi ett sånt uppe bland klipporna och där är en kille som om vi ska säga så va VÄLDIGT vältranad (vi dreglade lite över den kroppen) vi pratade och skrattade lite åt foton vi skulle ta och Siham ska just till o säga, "gud vilken snygging som tränar här" (typ nåt sånt) när kommenterar något vi gjort, på SVENSKA!! haha snacka om att vi blev fulla i skratt! Ännu ett bevis på att denna stad bokstavligen kryllar av svenskar, ehlt galet. Här åker man tvärs över jordklotet och ändå känns det nästan som att man är kvar hemma i sverige!

Ikväll har vi tagit en promenix ner till Operahuset tillsammans med en amerikan som brukar hänga här på hostelet, lite lustig men rätt kul! Han provocerar oss och vi honom :P Iaf nu har vi varit inne i Operahuset också, lite coolt. Sen satt vi utanför en stund innan vi gick och köpte en glass som färdkost på tillbakavägen! Mumma!

Imon börjar praktiken :) efter att vi träffat några av dem i fredags kändes allting verkligen jättebra och imon ska vi få träffa vår andra handledare Sally :) är hon bara hälften så trevlig som Gaye verkar så är jag övertygad om att de kommer ta hand om oss alldeles utmärkt och att vi kommer får en kalaskul praktik! Så just nu känns det bara spännande, men nervositeten kommer nog komma krypande efter hand skulle jag tro :)

Imon får vi nog se boendet som de har ordnat åt oss också :) vi håller tummarna och hoppas att det blir bra. Det ligger på området vilket känns väldigt bra så vi slipper pendla morgon och kväll. Vi har tillgång till pool, vilket inte gör saken sämre. Vi kommer ha varsitt rum, ja det är ungefär det vi vet såhär långt och att det tydligen skulle vara ett billigt alternativ.

Gonatt! Nu är klockan typ 24.00 här, snart dags att sova!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh du kan inte fatta vad avundsjuk jag e på dig Vicke!!!!!!! bara njut njut njut av tiden o solen.. sj ska man gå till jobbet, och gissa vad??? just det, det har snöat lite till! tjohej!!!! ha d bra i solen! :-D

2010-02-19 @ 13:00:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0