I'm on Fiji Time

Varit pa Fiji i en vecka nu, sa jakla underbart! Sol, 30 grader varmt och helt turkost vatten!! =) Stannade en natt i Nadi och akte dairfran ut till en o som heter Mana. stannaade 5 natter dar, solade och badade varje dag, all mat var inkluderad sa bara att ga oich hamta mat och satta sig och ata nar det var dags for det =)  Snorklade pa en av ons strander, saa coolt, sag Nemo fiskar och massa andra fargglada fiskar, en BAMSEFISK och en orm :S

Fran Mana akte vi till en narliggande o, Malolo och Walu Beach Resort. Har var vi egentligen inbokade pa dorm, alltsa dela rum med ett gang andra, men av nagon anledning fick vi egna rum =0) fin fint!! Legat och slappat vid poolen dar och bara njutit av Fiji!
Citat fran denna on: "I will never love a bird again!" (Siham, efter att ha blivit attackerad av faglar pa var lilla kayaktripp!!)

Nu ar vi tillbaka pa huvudon 2 natter innan vi aker tillbaka till Fiji. Kanns att tiden brojar rinna ivag nu, men an ar det mycket som ska hinnas med!! Imon blir det poolen har pa resorten och waxning av benen samt en timmes massage. GOTT!! Allt for bara 280 kr!

Nu ses vi snart igen, 10 dagar kvar sen ar jag hemma i Svea igen!!

Pussar <3


Kommentarer
Postat av: Paps

Hej hjärtat.

Låter som om Du har fullt upp. Njut så mycket Du kan. Jag e (inte) avis. Längtar tills Du kommer hem.

Kramar i massor från din lilla!? lönnfeta pappa.

2010-06-12 @ 18:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0